PAPA RAMEN SKYDEBANEGADE

PAPA RAMEN SKYDEBANEGADE

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4,5 stjerner ud af 71 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Papa Ramen Skydebanegade. Vil du vide mere? Få mere at vide

7 mar 2022 at 16:46 Jeg bestiller mad, og den er 10 minutter forsinket. Jeg åbner posen, vil spise min mad med det samme, og alt sammen er koldt... Jeg har altså ikke bestilt fra et andet land, restauranten er altså kun 15 minutter fra hvor jeg bor!
18 nov 2021 at 5:46 Maden iskold og levering forsinket.
13 nov 2021 at 21:12 Dyr og vammel suppe med fesne nudler og tørt kød. “Maden” blev leveret en time for sent, der var spildt suppe ud i posen og maden var iskold.
2 nov 2021 at 20:02 Meget tilfreds smagt godt .
22 sep 2021 at 20:14 Maden er alt for dyr i forhold til hvad man får. Plus 35kr for 250ml ginger ale, synes jeg også er helt vildt dyrt.
10 sep 2021 at 13:38 MUMS!
19 jul 2021 at 9:35 udemærket mad
22 jun 2021 at 19:38 Great stuff. Not too far from the real deal (Japanese ramen). 美味しいい!
24 maj 2021 at 8:49 Tog alt for lang tid om at blive leveret, ventede 90min men rigtig lækker mad!
4 dec 2020 at 18:49 Possibly my favorite ramen in town. Great food and my order was delivered earlier than the estimated time. I also appreciate you get an update via sms when the order is on the way.